vineri, 7 decembrie 2007

Prima întâlnire

Mă tot gândesc ce aşi putea eu să mai spun despre prima întâlnire ţinând cont de privirea celor doi îndrăgostiţi din imagine. Nu am nici cea mai mică idee pentru că imaginea spune mult mai multe decât asi putea eu să spun. Este interesant totuşi să vezi cum doi oameni se ţin în braţe la început de iarnă pe malul lacului.
Este frig dar nu mai conteaza, cei doi îmi sunt complici fără să ştie. Încerc să le surprind momentul de tandreţe şi cred că am reuşit dar în acelaşi timp, le-am furat intimitatea, ei nu ştiu aşa că nu mai contează. Contează însă că eu am fost martorul ascuns pentru că pe mine m-au igorat iar ei au avut ochii doar unul pentru celălalt, atât eu cât şi ceilalţi trecători au încetat să mai existe în lumea lor... a nu se înţelege aici că i-am spionat, nu-i cunosc, nu ştiu cine sunt însă împreună spun multe.
Privirea lor este minunată şi le doresc un drum plin de fericire în viaţa... De-i voi mai întâlnii... am să le mai fur încă un moment de intimitate...
ps: Le mulţumesc pentru "complicitate"

miercuri, 5 decembrie 2007

Portret de "1 (întâiul) Decembrie"

Am fost sa vad parada militara de ziua nationala si am plecat de acolo cu un portret. Nu stiu cum se numeste modelul, nici macar cine este, pur si simplu "o fata din public". Ii multumesc pentru ca mi-a pozat fara sa stie si ii sunt recunoscator pentru primul meu portret postat pe blog.
Nu am de gand sa ma opresc aici iar in curand vei mai vedea si alte portrete "culese" de prin multime.

ps: iti multumesc modelule oricine ai fi !