miercuri, 25 iunie 2008

Lăcusta de pe cărare

Episodul trei. Continuându-ne călătoria prin grădină am găsit un nou personaj. Știți cine este? (Cu siguranță nu este Elodia)...

marți, 24 iunie 2008

Gărgărița și furnica

Episodul doi. Plecând pe urmele misterului, gărgărița ajunge în locuri misterioase așa cum a ajuns și Mutu & Co. la Euro 2008 numai că eroina noastră are ceva mai mult curaj. Apropo de Euro... Ce ar fi fost dacă naționala ar fi avut mai mult curaj? sau dacă Bănel juca fotbal şi nu se credea la 1000m garduri?
Băieţi... trebuia să jumuliţi cocoşii şi să bateţi azurii... mâncând portocale mecanice. Data viitoare îi batem (cu pietre sau măcar la barbut)... până una alta eu mă duc după Elodia.

luni, 23 iunie 2008

Elodia?!? Tu esti?

Iarăşi a trecut o perioadă mult prea mare de când nu am mai scris nimic. Şi ca de obicei, sunt supărat pentru că las toate prostiile să mă enerveze şi nu mai pot scrie nimic (lipsa timpului sau prea multe activitati). Gata cu scuzele.
Astăzi am să încep o mică "telenovelă" pornind cu acest prim episod intitulat "Elodia?!? Tu eşti?". Nu vreau să fiu înţeles greşit, nu am nimic cu Elodia dar chiar nimic însă sunt uimit cum de s-a ajuns ca Dan Diaconescu să facă atâta audienţă cu un caz .... (vă las pe voi să completaţi aşa cum vă lasă inima).
Aşadar, astăzi avem parte de acest prim episod pilot, credeţi că o să zboare? eu am aşteptat în zadar pentru că după câteva minute mi-am îndreptat atenţia în altă parte iar gândacul misterios (şi urât pe deasupra dar nu cel mai urât pe care în voi prezenta în cadrul "telenovelei") a dispărut, întocmai ca Elodia, pe unde o umbla Dan Diaconescu (în direct) când am nevoie de el?ps: Dumnezeu s-o ierte pe Elodia dacă nu se mai află printre noi, eu ironizez doar OTV-ul.