miercuri, 20 februarie 2008

A venit primăvara mai devreme

Ultimele zile au fost frumoase de parcă ar fi venit, deja, primăvara. Deşi mai sunt 10 zile până la sfârşitul iernii, zăpada este topită iar eu am reuşit să "surprind" momentul.
Spuneam ieri că mă gândesc la vacanţă. Momentul unei decizii se apropie iar eu abia aştept momentul să plec... mai sunt 6 luni până atunci aşa că nu-mi rămâne de făcut decât să mă uit cum se topeşte zăpada pe care o aşteptam cu nerăbdare în urmă cu câteva luni.
Mai sunt 4 zile (3 dacă ziua de astăzi nu o punem la socoteală) până la Dragobete !

marți, 19 februarie 2008

Mă bate un gând...

Și mă bate rău încât a început să mă doară. Caut să-mi planific vacanța și nu am crezut că poate fi atât de greu. La o simplă căutare cu google, spațiul meu virtual a fost invadat de oferte care de care mai "la soare". În acest an mi-am propus să părăsesc litoralul românesc în favoarea litoralului elen așa că m-am pus pe filtrat oferte. Am studiat oferta și m-am decis... vreau să vină vacanța. Vă dau un sfat, dacă sunteți nerăbdători, nu căutați planuri de vacanță în februarie tocmai pentru luna septembrie. Imaginea de mai jos nu are legătura cu vacanța mea (deși o mică legătură există... nu vreau zăpadă în vacanța mea)

luni, 18 februarie 2008

Prima raza de soare

A fost frumos in week-end asa ca mi-am luat noul aparat la testat. Am pornit prin locurile copilariei mele si am inceput sa fotografiez tot ce misca. Am fost foarte surprins sa vad cati fotografi au iesit la plimbare in incercarea de a surprinde ineditul. Printre ei, m-am numarat si eu in incercarea de a testa noul meu aparat.
Imaginea de mai jos surprinde Aleea Trandafirilor.....

duminică, 17 februarie 2008

Apus de soare

Pentru mine este un moment trist dar li unul plin de bucurie. Recent am renunțat la ”vechiul” meu aparat foto, un Fuji s6500. Deși îl achiziționasem în urmă cu 5 luni, deja a devenit ”vechiul”. Motivul pentru care am renunțat la el a fost acela că mi-am cumpărat un aparat mai bun, un Nikon. Noul aparat este motivul de bucurie dar asta nu înseamnă că nu sunt trist. Sentimente contradictorii în același timp... ciudat. Imaginea de mai jos exprima ceeace simt.... melancolie...



Am să revin în curând cu o ultima imagine realizată cu vechiul aparat... mai bine cu un articol dedicat... până atunci, fiți romantici, Dragobetele se apropie !

joi, 7 februarie 2008

Nu ştiu ce-i cu mine !

Mereu ocupat şi mereu pe fugă, am uitat ce este mai important... să-mi trăiesc viaţa. Singurătatea este o splendoare minunată... Priviţi şi voi de ce spun aşa:





Nu-i aşa că singurătatea este o minune dureroasă?

miercuri, 6 februarie 2008

Apus la Vatra Dornei

Am fost puţin dezamăgit de Vatra Dornei şi asta pentru că am călătorit cu CFR-ul şi m-am făcut cu o puternică viroză (a fost un curent de nedescris în compartiment iar căldura a lipsit în condiţiile în care am călătorit noapte la o temperatură de -15 grade Celsius). Totuşi, am rămas cu o frumoasă amintire de pe pârtia de schi. Am să încerc să mai postez câteva poze în zilele următoare.


Imaginea de mai sus prezintă un apus surprins sus pe pârtie. Din păcate nu ştiu să schiez dar am să încerc în viitor.